luni, 29 noiembrie 2010

Prin fereastra...

privesc boabele de grindina,ca niste perle albe ,stralucitoare si reci.De sus ,privind peisajul ,am trait o fractiune de secunda emotia primei zapezi de acasa.Iluzie optica si emotionala.Nu sunt fulgi de zapada,ei sunt usori,pufosi si danseaza cu vantul ,iar cand au obosit adorm pe pamant.
Posted by Picasa

5 comentarii:

  1. Buna spirit "tolerant dar nu influentabil". Vreau sa iti spun, in primul rand, ca imi plac f mult fotografiile tale. Esti un bun fotograf.;) Marea si singuratea sufletului tau, frumusetea naturii si gandurile tale, toate se contopesc cromatic, in blogul tau. In al doilea rand, am de facut o remarca: scrii mereu "i-si, i-mi". Nu te supara, dar este gresit. Scrie si tu corect: "imi, isi". Poate ca o faci in mod voit, dar este total nepotrivit cu tabloul general al blogului tau.
    P.S. Sper sa reusesc sa te influentez din punctul asta de vedere. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!Ai dreptate.N-am scris corect(si cate greseli or mai fi)si n-am pretins niciodata ca stiu sa scriu si sa vorbesc corect romaneste.Dar se poate invata...nu?Daca reusesti sa ma influentezi?Nu stiu daca se numeste influenta si nu mai degraba implus si resuscitare a unui creer cu tendinta de atrofiere. P.S.ti-as fi recunoscatoare daca m-ai corecta de fiecare data cand gresesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu caut greseli intamplatoare, pe care le poate face oricine, oricand. Dar am vazut ca la tine greseala asta se repeta in mod constant si ma deranja oarecum. :)
    P.S. Creer este de fapt - creier. ;)Voi incerca sa fiu, in masura timpului disponibil, un fel de medic de urgenta pt creierul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar am nevoie.Sau crezi ca sunt mult prea dura cu mine?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot sa iti raspund la intrebarea asta. Tu te cunosti cel mai bine. Fiecare se cunoaste pe sine, mai bine decat ar reusi oricine altcineva sa o faca. Continua sa faci ceea ce faci acum, cu blogul tau, si in masura in care voi constata vreo greseala gramaticala, vreo deviatie intelectuala sau comportamentala (adica, sa bati campii, sa o iei razna) voi interveni scurt si la obiect cu o precizie rece. De asemenea nu voi ezita sa iti apreciez fotografiile bune sau randurile frumoase. ;) Mult noroc si succes in tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere